Stúdió

Def. n-gon : Az n-gon egy olyan poligon, amelynek "n" oldala van, így bármilyen sok oldalú tud lenni.

Cégünk 2008-ban alakult, tehetséges fiatal építész, belsőépítész, CG artist, grafikus, web fejlesztő és programozó barátaink és cégeik fúziójából.

Megalakulásunkkor az volt a célunk, hogy versenytársainkkal ellentétben ne csak egy-egy területen tudjunk megoldásokat szállítani megrendelőinknek, hanem átjárjuk az építészet, a belsőépítészet, grafika és a vizuális kommunikáció területeit.

Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy ha egy megrendelő megismer bennünket, szívesen bíz ránk bármilyen, a tevékenységi körünkbe tartozó munkát, hiszen tudja, hogy jó minőségben, határidőre lesz kész a megbízása. Ha ez történetesen több szakág összmunkájában valósul meg, a részfeladatok jól koordináltak lesznek, a végeredmény pedig egységes.

Valószínűleg ennek eredményeképp, cégünk dinamikusan fejlődik, ami mind referenciáink mennyiségében, mind a feladatok komplexitásában jól követhető.

Kik vagyunk?

 

Úgy 35 tehetséges építész, belsőépítész és projekt menedzser. A csapat tagjai 23 és 60 év közöttiek, akik nem hisznek a lehetetlenben, de abban igen, hogy amit nap, mint nap tesznek az értékké válik.

 

Ebben a segítségünkre vannak a nagy számban jelen lévő társtervezőink, akikkel annyira régóta dolgozunk együtt, hogy teljesen harmonikus a kapcsolatunk.

 

Ennek eredménye, hogy jó minőségű, határidőre elkészülő tervek születnek, amikből jó házak, terek és technológiák valósulnak meg, a megrendelőink megelégedésére.

 

Miért válassz minket?

A csapatunk erőssége az egyéni képességekben és azok egymásra hatásában rejlik. Hiszünk abban, hogy nem kell mindenkinek mindenhez értenie, mert együtt leszünk egy egész. Számunkra az a fontos, hogy kollégáink pozitív gondolkodásúak és nyitottak legyenek az új ismeretek megtanulására.

Legfontosabb szempont, hogy jól érezzük magunkat és szeressük a munkánkat.

Ezt nagymértékben elősegíti, hogy rengeteg féle projekttel foglalkozunk, mindenki ki tudja venni a részét abból, amihez ért, és amit szeret. Mivel összetartóak vagyunk és számíthatunk egymásra, a keretek rugalmasak, az egyéni szabadság nem korlátozott.

A fejlődésünk és előrelépési lehetőségünknek csak az ambíciónk és képességünk szabhat határt. Jó kedvűen és korlátozásoktól mentesen tudjuk végezni a munkánkat, amit az iroda felszereltsége és informatikai háttere nagyban támogat. Olyan virtualizált munkaállomásokon dolgozunk, ami a világ vezető tervezési rendszereihez tartozik.

Magyarországon az elsők között használjuk a valós idejű, össz-szakági BIM tervezési workflow-t.

Az iroda nagyléptékű és folyamatos fejlődésének a részese lenni egyrészt forradalmi érzés, másrészt biztonságérzetet ad ezen a kuszának tűnő területen.

Egyébként pedig tényleg egy nagyon jó csapat kovácsolódott össze, ahol egyrészt mindenki magabiztos szakmai tudással rendelkezik, így egymástól is nagyon sokat tanulunk, másrészt pedig szabadidőnkben is gyakran szervezünk közös programokat. Azt hisszük, ez sokat elmond. 

Miért csináljuk?

Emberek jönnek hozzánk nap, mint nap kész ötleteikkel és mondják el, hogy mit és hogyan tervezzünk meg nekik. Az esetek nagy többségében észre sem veszik, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésükre.

Mi abban hiszünk, hogy gyakorlatunk és tehetségünk révén meglátjuk az összefüggéseket és az adódó lehetőségeket, és abban leljük örömünket, ha életre hívhatjuk ezeket az élet bármely területén.

Az, hogy házakat tervezünk, csak egy körülmény.