Szilver 2 tánciskola tervezés

Story

A feladatunk egy meglévő tornaterem áttervezése volt, ahol az új funkció táncház lett. Ezt a tornaterem bővítésével lehetett elérni. A kibővítés tervezése során meghatározó elvünk volt az értékes utcafronti, zártsorú homlokzat megtartása úgy, hogy a városszövetbe illeszkedő módon megmaradjon az utcakép polgári jellege. A helyi szabályozásnak történő megfeleltetés és a funkcionális kialakítás mellett célunk volt, hogy a tánciskola fő helyiségei teljes értékű sportélményt biztosíthassanak. Ezt optimális helyiségformálással és térkompozícióval értük el. Célunk volt továbbá, hogy egy olyan, kisvárosi léptékű táncházat alakítsunk ki, ami a modern komfortigényeknek megfelelve tisztelettel adózik azon klasszikus és védendő homlokzati jegyek előtt, amik a tárgyi épület utcafronti homlokzatát díszítik. Az épület elhelyezését úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a városrendezés jelenlegi és leendő tervezési elveinek.

Vizuál

év

2016

hely

Szentes

építtető

Szilver Táncművészeti Kft.

tervező

Livják Csaba, Anrdás Lászó

tags

#Kiviteli terv, #3D, #Koncepció terv, #Tánciskola tervezés, #Belsőépítészet,