Miért válassz minket?

A csapatunk erőssége az egyéni képességekben és azok egymásra hatásában rejlik. Hiszünk abban, hogy nem kell mindenkinek mindenhez értenie, mert együtt leszünk egy egész. Számunkra az a fontos, hogy kollégáink pozitív gondolkodásúak és nyitottak legyenek az új ismeretek megtanulására.

Legfontosabb szempont, hogy jól érezzük magunkat és szeressük a munkánkat.

Ezt nagymértékben elősegíti, hogy rengeteg féle projekttel foglalkozunk, mindenki ki tudja venni a részét abból, amihez ért, és amit szeret. Mivel összetartóak vagyunk és számíthatunk egymásra, a keretek rugalmasak, az egyéni szabadság nem korlátozott.

A fejlődésünk és előrelépési lehetőségünknek csak az ambíciónk és képességünk szabhat határt. Jó kedvűen és korlátozásoktól mentesen tudjuk végezni a munkánkat, amit az iroda felszereltsége és informatikai háttere nagyban támogat. Olyan virtualizált munkaállomásokon dolgozunk, ami a világ vezető tervezési rendszereihez tartozik.

Magyarországon az elsők között használjuk a valós idejű, össz-szakági BIM tervezési workflow-t.

Az iroda nagyléptékű és folyamatos fejlődésének a részese lenni egyrészt forradalmi érzés, másrészt biztonságérzetet ad ezen a kuszának tűnő területen.

Egyébként pedig tényleg egy nagyon jó csapat kovácsolódott össze, ahol egyrészt mindenki magabiztos szakmai tudással rendelkezik, így egymástól is nagyon sokat tanulunk, másrészt pedig szabadidőnkben is gyakran szervezünk közös programokat. Azt hisszük, ez sokat elmond.